Nieuw
Check mal!
Wöhler Koeltechniek - Zo cool als jij bent!
Tijd voor een ander perspectief
Nieuwe draaibare sonde voor uw Wöhler video-endoscoop!
Schoorsteenveger rugzak
De nieuwe editie van onze populaire klassieker!
Duurzaamheid
bij Wöhler Technik GmbH

Meer informatie

Wöhler Technik GmbH
Please note: As soon as you watch the video, information about it is transmitted to YouTube. You can find more information about this under read more
Wie we zijn

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1932 heeft Wöhler vertrouwd op zijn eigen productontwikkeling en productie Made in Germany.

Diensten voor helden.
We bieden services die zijn afgestemd op jouw behoeften.
Trainingen
Innovatie Forum
Opstart
Producten
Wat we doen
Uitstekende producten
voor speciale klanten.

Wij, Wöhler Technik GmbH, zijn een technisch georiënteerd, internationaal opererend familiebedrijf. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren innovatieve meet-, inspectie- en reinigingsapparatuur voor de gebouwentechniek. Daarbij hechten wij er veel waarde aan dat onze producten zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Daarom onderhouden we nauw contact met de gebruikers, voor het merendeel vakmensen. Als fabrikant kunnen we hen deskundig en uitgebreid adviseren en opleiden in de zin van een systeemoplossing. We bieden onze klanten de meest uitgebreide oplossing voor hun toepassing.


Vraag nu een catalogus aan

In nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen en produceren we onze meettoestellen, inspectiecamera's en reinigingsgereedschappen voor de handel. Spannende nieuwe producten, beproefde klassiekers en handige accessoires zijn overzichtelijk voor u samengevat in onze catalogus. Vraag vandaag nog uw exemplaar aan!

Nu aanvragen!

Wöhler Technik GmbH is uw betrouwbare online dealer en fabrikant voor talrijke producten op het gebied van meet- en testtechniek, reinigingstechniek, inspectietechniek en bijbehorende apparatuur. Wöhler biedt de absolute meerderheid aan kwaliteitsinstrumenten voor de behoeften van schoorsteenvegers, sanitair, verwarming en airconditioning. Als onderdeel van ons Power Partner Programma ontvangt u niet alleen voordelen zoals 10% korting op elke aankoop, 0% financiering en gratis verzending, maar ook vele andere voordelen. Bestel je veeg- en meetapparatuur nu in onze TrustedShops gecertificeerde beveiligde online shop. Daarnaast vind je op ons kennisplatform ook veel waardevolle informatie over veelvoorkomende schoonmaak-, inspectie- & meetprocedures. U kunt ook profiteren van onze praktische seminars en webseminaraanbiedingen.