Service aan (meet)gereedschap

  Als fabrikant en ontwikkelaar kennen we onze producten door en door. Ons serviceteam wordt dagelijks getraind en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit garandeert een vakkundige, zorgvuldige en snelle afhandeling van kalibratie- en reparatiewerkzaamheden voor uw Wöhler (meet)gereedschap.

  Volledige overgave voor u

  Volledig transparant kunnen wij onze kostenopgave met u bespreken. Altijd mag u van ons tijd en inspanning verwachten om tegemoet te komen aan uw wensen en verwachtingen. We zullen pas tevreden zijn bij een tevreden klant.

  Wij helpen u graag!

  +31 (0)35 77 32 585
  [email protected]

  Uw mening is belangrijk voor ons

  Voor ons betekent service, u optimaal te adviseren en u altijd de juiste oplossing te bieden. Vooral als u tegen problemen oploopt, heeft u behoefte aan een sterke partner aan uw zijde en dat zijn wij. Natuurlijk willen wij het daarbij niet laten, maar willen onze dienstverlening verder uitbouwen. Steun ons in deze opzet door uw mening en ervaringen met ons te delen middels het contactformulier.

  Gebruik onderstaand contactformulier om uw op- of aanmerkingen over onze producten of dienstverlening kenbaar te maken. Wij verheugen ons op uw openheid van zaken.