TRANSPORT / RETOURZENDINGEN

VERVOER

De levering vanuit Duitsland geschiedt op kosten van de koper naar het door de koper aangegeven afleveradres.

Bij bestellingen tot 15:00 uur worden voorraadartikelen dezelfde dag vanuit het magazijn in Duitsland verzonden. Voor zendingen naar Nederland of België te vervoeren met onze vervoerder berekenen wij per pakket € 9,90.

Als de klant een andere vervoerder wil gebruiken, worden de extra kosten aan de klant doorberekend. Voor zendingen buiten Nederland zal de vervoerder op verzoek de gemaakte transport-, douane- en verpakkingskosten in rekening brengen.

TRANSPORT PER EXPRESS

Als de klant gebruik wil maken van GLS 24-uurs levering, brengen wij € 31,00 per pakket in rekening.

ZORGPLICHT

Het risico op de goederen draagt de koper met de overdracht aan de vervoerder. Vertraagt de verzending om redenen die door de koper of diens ingeschakelde derden veroorzaakt zijn, gaat het risico op de goederen al tijdens de datum van verzending over op de koper.

RETOURZENDINGEN

Als we een artikel dat in onze catalogus staat willen retourneren, heb je het recht om het artikel binnen 14 dagen te retourneren, mits het artikel niet gebruikt is en in de originele, onbeschadigde verpakking zit, inclusief de originele factuur. Specials zijn dus uitgesloten van recht van retour.